Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P70a46v93e86l 77P51e31c67h

22. 11. 2012 13:11

Vážený autore, na rozdíl od přílepku J.Hermánka, hodnotímR^kladně váš pohled na falešného občana z Hradu.:-) Udržte si klidné nervy a nedělejte si zbytečně pupínky z vlezlých a provokativních příspěvků, např. od jistého JH.Rv

Ten se již ani netají skutečností, že posluhoval dříve totalitní moci, coby spolupracovník a agent STB, dokonce se asi před rokem veřejně nezapomněl pochlubit tím, jak někdy v r.89/nebo 90/ dělal řidiče právě onomu "falešnému" občanu, kdy ho poprvé vezl na nějaké důležité jednání tehdejšího OF (Občanské fórum). To jsou věci, co?.....

Jinak vám přeji hodně odvahy a chuť do dalšího psaní. Když se vám zadaří, rád zase přečtu a okarmuji.

1 2
možnosti
Foto

Píšete s prominutím naprosté bláboly. Nemyslím, že Klaus kdy žárlil na Havla, myslím, že spíš Havlovi šel na nervy Klaus. Alespoň Tak se několikrát Havel několikrát vyjádřil. Ale to byla nevraživost politická, světonázorová. Jinak se ale osobně měli dost rádi, tykali si a když byl Havel naposled v nemocnici, byl to právě Klaus, který mu jako jeden z prvních šel do nemocnice popřát mu brzké uzdravení místo toho, jak Vy si asi myslíte, že by chtěl brzy křepčit na jeho hrobě.

Milost je věcí prezidenta samotného. A Klaus vždy zdůrazňoval její lidský aspekt. Tím neříkám, že nikdy nestřelil vedle. Ostatně Havlovi se to podařilo podstatně častěji. Klaus například naprosto správně omilostnil zloděje Kudrika, kterému výtržníci z Vítkova smrtelně popálili dceru (to, že to dítě přežije, nečekal snad nikdo). 

Ale omilostnit toho exhibicionistu Smetanu? Prosím Vás proč? A protestovat proti tomu, že Klaus omilostnil vlastní bodyguardy? Nevidím jediný důvod proč ne.

2 3
možnosti

Je to skutečně věc prezidenta komu milost dá a komu ne. Jenže vy si umíte tak akorát článek přečíst, ale pochopit o čem je, to je zřejmě nad vaše síly. Tak po lopatě: Je o rozporu slov a činů. O popření svých předchozích tvrzení, když se mi to zrovna nehodí do krámu. Je to jasné?

2 1
možnosti

"Věřím, že pan Klaus bude navždy konzistentně žárlit na svého předchůdce v úřadě."  Autore, ono to bylo obráceně! Václav Havel žárlil na Václava Klause, proto ten hnus, který rozpoutal vůči jeho osobě! Postavil-li kdo naši zemi na nohy po tom všem marastu, který tu po 89. zůstal, tak to byl právě Václav Klaus. Václav Havel akorát ve světě přednášel věčné pravdy. A jako nemocnému se mu to tu vše zdálo blbé. Není divu. Nemocní lidé vidí věci pokřiveně. A vůbec, země se stoletou demokracií musí nutně mít  vše lepší. I to byla pokřivená optika Václava Havla. Poměřoval naši pototalitní demokracii se staletými demokraciemi.

1 1
možnosti
Foto

Tak jsme napsali oba totéž, ale já neopisoval. Odbíhal jsem od příspěvku.

0 1
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik