Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J75i58r34i 33B26o81r

6. 5. 2019 10:42

Karma ,nejmíň 3x.R^R^R^

1 0
možnosti
DH

Tak tohle jsem přečetl jedním dechem. Ve svém žákovském věku jsem prožíval a pamatuji bouřlivá léta, kdy jsme cinkali na náměstíčkách klíčky a pozvedali nad hlavu onen pomyslný prápor svobody a demogracie.

...ale, že si po třiceti létech přečtu v současném moderním mediálním prostoru něco takovéhoto to jsem skutečně nečekal. A skutečně se to zpracováním textu, a stejně tak i myšlenek vyrovná těm nejlepším literárním pracem, které jak jsem se z historie poučil zapáleně a pilně sepisovaly a poté na příslušné místní, okresní, krajské ba až ústřední orgány doručovaly svého času domovní a uliční důvěrnice.

A jak píši přečetl jsem to jedním dechem, který mi to málem vyrazilo, jakého vývoje se člověk v dospělosti dočká.

3 1
možnosti
Foto

Domovní a uliční důvěrnice sepisovaly a poté na příslušné místní, okresní, krajské ba až ústřední orgány doručovaly svého času kritiku způsobu uplatňování moci KSČ? Kdybych o tom tehdy věděl, vyrazilo by to dech mně.

0 0
možnosti
Foto

Na VŠ tecnického za totáče typu brali skoro každého, nebyl tam (a dodnes není) žádný velký nával (a ani dosud není). ;-)

3 0
možnosti
LK

A mohu se zeptat na kterou ? Na ČVUT byl poměr cca 1:3 a na některé obory i 1:5. :-)

1 0
možnosti
MV

remcat umi skoro kazdej, projevit svuj nazor spolecnou demonstraci, to uz je neco jinyho

MCH dela praci dobre

5 1
možnosti
Foto

R^ Nikdy není od věci být ostražitý a ptát se, kdo za čím stojí. Ale mne na celé věci zajímá, PROČ se to děje. A protože povazuji za základ demokracie a svobody v mezích zákona fungující právní řád , očekávám s nadějí kroky k pozitivní změně. Chybějí nám lidé jako byl pan Vojtěch Cepl a jako je jeho syn. Koncentrace moci je v trvale neuspokojivém stavu věcí právě tím, co oprávněně znepokojuje.

1 0
možnosti
SB

Paní Kláro Trnková, samozřejmě si můžete plusovat a mínusovat podle libosti,. To právo má každý, tudíž i vy.

Ale dost mě od vás překvapuje, že si děláte iluze o tom, že protibabišovští politici jsou čestní.

Váš veliký otec, dvojnásobný národní umělec (národní v tom smyslu, že vytvořil obrovské hodnoty pro národ, a za druhé v tom smyslu, že mu ten titul byl oficiálně udělen), přeci říkal, že když uvidíš spasitele, tak ho kopni. On dokonce říkal i to, kam ho máte kopnout. A to slovo se rýmuje se slovem "spasitele".

Váš veliký otec by rozhodně v Babišovi spasitele neviděl, ale byli by mu k smíchu i ti, kteří se domnívají, že spasiteli jsou ti politikové, kteří proti němu brojí. Zcela jasně by viděl, že i oni jsou jen bandou kariéristů.

6 4
možnosti
MB

Proc si myslite, ze ti, kteri nesnaseji byvaleho STBackeho praskace. musi nutne podporovat jeho politicke oponenty?

6 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, ačkoliv akademicky vzdělán,pobavil jste mně! Vy máte tak krátkou paměť? Vy si nepamatujete ten Klondajk , co tu byl před současnou vládou a dluh navršený Kalouskem a Sobotkou?

Proč si myslíte, že politikům, kteří jsou samozřejmě loutkovodiči Milionu chvilek, vadí Babiš? Přišlápl jim pazourky a odstavil je od lizu, proto ten řev. !!!!!!

8 8
možnosti
PP

Víte kam saháte těm mladým, co to dělají?

10 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik