Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenže Neviditelný pes nejsou noviny pana Neffa, on tam píše pouze úvodníky a občas přispěje i do ostatního obsahu. Noviny edituje s rediguje Jiří Wagner. Možná je to tím, že jsem s názorem pana Neffa moc nesouznil a jeho úvodníky nikdy moc nečetl, ale Pes jsou jedny z mála novin, které dávají prostor všem a prezentují dodnes zajímavé a mnohdy i hodně kontroverzní názory. Kdyby měl Pes zmizet, byla by to škoda, protože by se vytratila jedna z mála platforem, kde je ještě prostor pro všechny, to už je dnes vzácnost. Naprostá většina internetových novin se v čase změnila v jednostranně nebo úzce zaměřené, leckdy docela štvavé plátky, to Neviditelný pes rozhodně není.

5 0
možnosti
VV

Ano, pro mne Neffuv Neviditelny pes skoncil nekdy zacatkem roku 2003. Nerad bych se pana Neffa ktereho si jako spisovatele vazim, ale jako clovek mne tenkrat hodne zklamal, nejak dotkl. Po neviditelnem psu, aspon pro mne dnes uz ani pes nestekne.

0 0
možnosti
VH

Milion chvilek je hlavně proti dosažení Benešové a pokud tomu nerozumíte, pište radši o něčem jiném! !

1 0
možnosti
AN

Bývala tak docela zajímavá diskuze.

0 0
možnosti
MP

No vidíte, já celý portál Lidovky.cz ( kam NP patří ) už několik let nečtu a nemusím tu kejklit expresivními výrazy. iDnes ( jedno velké písmeno stačí ) ze stejného svěřeneckého fondu ještě beru na milost, hlavně kvůli blogům. Jde to s nimi taky s kopce...

0 1
možnosti
JJ

J95i47ř60í 47J62a68n34d86a

29. 5. 2019 17:15

Mě osobně váš blog připadá takový socialistický:

"Kritika ano, pokud je konstruktivní. Ale aby se někdo navážel do Pirátů nebo Milionu chvilek, to ani omylem.".

Jinak ve vztahu k ČR jsou volby do EP naprosto irelevantní.

5 1
možnosti
TT

Mimořádně yndelygendní blog!

3 0
možnosti
JB

J17a73n 78B93a30r46t53o22ň

29. 5. 2019 15:35

Chci a musím se Astona zastat. Jeho výrok odpovídá výsledkům voleb do poslanecké sněmovny, která o důvěře vládě rozhoduje. Volby do europarlamentu na tom nic nemění.Kellera i Štěpánka si občas rád přečtu.

5 0
možnosti
ŠZ

Mno, já Neviditelného psa venčím každý den. Čtu ho rád a s chutí. Připouštím, že nad některými články nadzvedám obočí, ale to je prostě danost. Neboť není člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

4 0
možnosti
Foto

Výběr Neviditelného psa je v poslední době opravdu tragický.

Byly doby kdy jsem spouštěl počítač a automaticky s ním i otevíral Astonův úvodník, Před pár lety jsem ale cíleně přestal. Opravdu mi připadá pan Nef nějaký jiný, radikalizuje se a je takový svými hodnoceními, jak to říct, promiňte mi – zaprděný stařec. To přehlížení a mistrování Pirátů, zhazování demonstrací protože já už vím jak to dopadne a v neposlední řadě i již výše zmíněný tragický výběr ostatních autorů článků, mne znechutil a chodím tam jen výjimečně. Vždy znovu zkouším hledat dřívějšího optimistického, burcujícího Astona a zas a znovu nacházím zapšklého, nerudného pana Nefa.

2 4
možnosti
Foto

Bohužel jsem na to podobně, kdysi jsem četl, ale už hodně dlouho ne. Jakási deprese či co se už před lety začala objevovat i v jeho povídkách.

Také jsem několikrát dostal odkaz na článek v NP, přečetl a zíral.

Viz významná pasáž z knihy Taras Bulba: "Ech, stárosť, stárosť."

2 2
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik