Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby vláda tuto epidemii neřešila, zemřelo by asi tak dvakrát méně lidí, než když ji řeší. Navíc by se desetitisíce rodin nedostalo do existenčních problémů.

Přeji všem, co se na tom podílí, to nejhorší.

1 0
možnosti
MS

Ve Švédsku místo zákazů vydávají doporučení, které lidé nejednou respektují více než u nás zákazy. :-P

0 0
možnosti
JL

Dneska jsem se bavil náhodou s jednou známou o covidu. Uvědomil jsem si, že už info o té nemoci a vůbec koronaviru nevyhledávám. Ztrácí to jaksi smysl. Možná i proto, že jedna specializovaná doktorka pořád tvrdí, že virus je umělý, zatímco ostatní superspeciálové tvrdí, že určitě nemůže být umělý, mezi nimi i vámi zmíněný uchazeč o Bohnice..... Je docela možné, že akademici se mýlí, protože jsou to taky jen lidi i doktoři medicíny se mýlí, to ví každý, kdo občas jde k Mudrovi - pokud zrovna jeho praktický doktor není génius. Když se podíváte na názory fyziků ohledně temné hmoty - někteří tvrdí, že je, jiní, že není....

2 0
možnosti
Foto

Opakovaně připomínám svůj názor, že tenhle virus kdovíjakého původu pocházející z komunistické části Číny si dělá v podstatě, co chce. Tuším, že v konečné bilanci na tom budou země s různými protiepidemickými opatřeními stejně, ale některé si navíc zničí hospodářství, duševní rovnováhu obyvatel a vzdělání a výchovu mládeže. Jedině racionální je očkování a standartní hygiena.

3 0
možnosti
PP

A jediný iracionální je stres.

3 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik