Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jedem příspěvek jem již napsal a ještě jeden napíši:

Nikdo těm mladým z těch Milionu chvilek nebránil demonstrovat. Nikdo se jim nepostavil do cesty, jako se někteří lidé postavili do cesty těm, kteří demonstrovali souhlas s názory arcibiskupa Duky, nikdo jim nerušil jejich demonstraci akusticky, jako byla rušena demonstrace svolaná poslancem Okamurou.

Ale máme svobodu vyjadřování názorů, a tak oni mají právo demonstrovat, ale já zase mám právo si o nich myslet a veřejně takový svůj názor říkat a psát, že jsou to kašpaři, kteří nejsou schopni videt dále než na špičku vlastního nosu. Nechápou naprosto nic, ale rozhodovat by chtěli o všem.

11 2
možnosti
Foto

Oni chtějí rozhodovat o všem? Tak o tom nic nevím. Řekl bych, že nikoli. Že naopak vidí mnohem dál než na špičku svých nosů , a proto si přejí, aby rozhodovali ti, kdo jsou důvěryhodní. Mají oprávněné obavy z koncentrace moci.

3 0
možnosti
SB

Jsou mi k smíchu lidé, jakoa jste vy, kteří se domnívají, že ti politici, kteří se vyhrazují proti Babišovi, jsou lepší než on.

I jim jde jen a jen o osobní prospěch. Jejich krasořečnění o pravdě, morálce a čestnosti jsou jen takovou vějičkou na podobně prostoduché lidi, jako jste vy.

10 7
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik